PCB Libraries Forum Homepage
Forum Home Forum Home > Libraries > Schematic Symbols > PADS Logic
  New Posts New Posts RSS Feed - Updating schematics with new Power, GND & O-P
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Updating schematics with new Power, GND & O-P

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Bryan Lucas View Drop Down
New User
New User
Avatar

Joined: 21 Mar 2012
Location: Edinburgh, UK
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Bryan Lucas Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Updating schematics with new Power, GND & O-P
    Posted: 04 Apr 2012 at 6:32am
Ok folks - this issue is driving me crazy and one of you must know how to solve it.
 
I am trying to standardise our Power, GND & Off-Page symbols for our Engineers who are scattered across multiple sites. Each team has their own favorite symbols so I have updated $GND_SYMS, $OSR_SYMS & $PWR_SYMS in our master library.
The problem is that when I try to update any existing schematic using Tools>Update from Library> then selecting only Power, GND or Off-Page symbols it fails to update as $GND_SYMS has either more or renamed symbols within it.
Does anyone know how to do this globally on a schematic without having to delete all and start over?
 
Thanks in advance,
Bryan. 
Back to Top
bohenek View Drop Down
New User
New User


Joined: 21 Mar 2012
Location: NY
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote bohenek Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Apr 2012 at 8:04am
It's been awhile since I updated my offpage symbols, but this is what I remember.
After you've updated your Pwr,Gnd and offpage symbols, you need to save your default startup file with all the new items. Exit the program, start it up again and check that your new symbols are there on the default startup.
On existing schematics I believe I had to ascii out the schematic, start a new schematic (using your new default startup) and ascii it back in. Your new pwr, gnd and offpage symbols should be there.
Back to Top
Bryan Lucas View Drop Down
New User
New User
Avatar

Joined: 21 Mar 2012
Location: Edinburgh, UK
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Bryan Lucas Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Apr 2012 at 10:07am
Thanks for the reply - that half worked and has me heading in the right direction.
 
Best regards,
Bryan.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.125 seconds.